Szórakozás

Kim Kardashian Karl Lagerfeld sztorija sírással végződött

Az volt az első komoly divatfotózása.

Kim Kardashian a The Cutnak adott egy terjengős interjút, amiben szóba került az is, hogy hamarosan meglátogat egy Rodney Reed nevű elítéltet, akire a halálsor vár. Kardashian elmesélte, hogy egy 1997-es dokumentumfilm inspirálta a döntését, ami egy tévesen halálra ítélt rabról szólt, akit nemi erőszakkal és gyilkossággal vádoltak. A sztori pedig emlékeztette Reedére. A híresség jelenleg ügyvédnek tanul és nem ez az első eset, hogy próbál egy igazságtalanul halálra ítélt rabnak kegyelmet kérni, sőt, már sikert is ért el hasonló esetben.

Miért küzd Kim Kardashian egy drogkereskedő kiszabadításáért?
És ki ez a nő, akit ennyire meg akar menteni?

Emellett szóba került a legelső nagy volumenű divatfotózása is a CR magazinnak, amit Karl Lagerfeld csinált. Kardashiant nagyon zavarta, hogy úgy érezte, a divatvilág nem fogadja őt el, úgyhogy gondolkodás nélkül igent mondott. Hallott már sztorikat arról, hogy Lagerfeld minden modellnek, akivel dolgozik, ad egy ajándékcsomagot, ami nagyon izgatottá tette. De aztán megjelent az anyja, Kris Jenner.

A fotózás felénél besétál anyám talpig Chanelben. Mindene 80-as évekbeli Chanel volt. Karl leállítja a fotózást, odamegy hozzá, és elkezd lelkendezni, hogy te jó isten, ő az anyád? Emlékszem erre a kabátra! Emlékszem ezekre a kesztyűkre! Én csináltam azokat a fülbevalókat. Ketten valósággal olvadoztak egymástól. Én meg ott ültem, hogy helló, éppen pózolok. Borzasztóan kényelmetlen. Ciki volt és idegesítő. Emlékszem, hogy írtam a tesóimnak, hogy srácok, anya lenyúlja a rivaldafényemet. Ez volt az első divatfotózásom! Szóval végül letudjuk a fotózást és megjelenik, valamit rejtegetve a háta mögött. Teljesen izgatott lettem, hogy ez az az ajándékcsomag, végre én is kapok, te jó isten! Már elterveztem, hogy őrizni fogom, és mivel terhes vagyok, egy nap majd a lányomra hagyom. Odajön, és azt mondja, Kim, ez volt a legjobb fotózásom. Köszönöm szépen. De Kris, van egy ajándékcsomagom a számodra. Aztán meg odaadja a kurva csomagot anyámnak.

Egy ritka Lego-nyaklánc volt gyémántból, ami nem került aztán soha kereskedelembe, így még értékesebb volt. Kardashian hazament zokogni, de a szállodájában egy rakás ingyen Balmain várta, szóval végül az felvidította. De azért megígértette az anyjával, hogy azt a nyakláncot majd North fogja örökölni.

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik