Szórakozás

Kiderült Megyeri Csilla legtitkosabb vágya, próbáljuk is elfelejteni

Zámbó Krisztián érvelését meh nem is értjük.

Mint írtuk, Megyeri Csilla volt a Nyugi! Köztünk marad… című Szulák Andrea-talkshow egyik legutóbbi vendége, ahol szigorú oldaláról is megismerhették a celebet.

Megyeri Csilla addig nem szexelt a párjával, míg az nem fogyott a hasából
A tévés celeb Megyeri Csilla elmondta: megvonta a szexet párjától, míg az nem jár el gyúrni egy keveset.

Piskóta volt mindez ahhoz képest, ami még elhangzott a műsorban, ugyanis arra is választ kerestek, mi lehet Megyeri Csilla legtitkosabb vágya. Az alternatívák ezek voltak:

  • A, Megnézni egy boncolást.
  • B, Megnézni egy plasztikai műtétet.
  • C, Megtanulni vért venni.

Érdekes, hogy a másik vendég, Zámbó Krisztián a vérvételre szavazott, mert mint mondta:

Csillának fontos, ha valami van, történik a családjában vagy valami, akkor azt tudja, hogy kell megtennie. Van ő olyan törődő, hogy ne kelljen azonnal mentőt hívni vagy bármi, hogy ő vért tudjon venni.

A helyes válasz amúgy a boncolás megfigyelése volt. Megyeri felfedte, miért:

Elég morbid, az A. Tényleg furcsa lesz, amit mondok: pár évvel ezelőtt meghalt édesapukám, és nagyon apás voltam. Olvastam a leletet, a jegyzőkönyvet, és olyan érdekes dolgok voltak ott leírva, ami így elindította bennem, hogy meg szeretnék nézni egy ilyen folyamatot, hogyan is történik ez

– mondta, majd kiderült, interjúzott boncmesterrel, akit kért, ha lesz rá lehetősége, vigye be egy boncolásra. Ez persze nem lehetséges, és Megyeri hozzátette, a boncasztalon látszik igazán, hogy lélek nélkül csak egy test vagyunk.

Kiemelt kép: YouTube.com/LifeTV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik