Szórakozás

Istenes Bence: Ott láttam, hogy ez az élet, innentől idáig tart

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb vendége Istenes Bence volt, aki nemcsak karrierjének elmúlt tizenkét évéről beszélt, de arról is, miként éli meg, hogy Csobot Adél nem érzi jól magát Németországban.

Istenesék Németországon belül jelenleg Münchenben élnek. Csobot eleve Németországban nem szeret élni, nem érzi otthon magát, lakóhelyük pedig legutóbb amiatt volt gát egy munkában, hogy Istenest Kölnbe hívták dolgozni, de ő nem akarta otthagyni a családját. Szóba kerültek a bulik, ahova a barátaival járt, míg egyikük meg nem elégelte, hogy ezek mindig arról szólnak, hogy vele fotózkodnak, meg italokra hívják meg – Istenes akkor döntött úgy, hogy egy ideig baseball sapkában, amennyire tud, inkognitóban jár el helyekre, de volt, hogy inkább házibuliba mentek a nyilvános partik helyett. A műsorvezető számára fejtörést okoz, hogy miként válassza szét a munkát és a magánéletet – valahol a kettő találkozását jelenti az a történet is, amikor elmesélte D. Tóthnak, hogy tavaly egyszerre született meg második gyereke és haldoklott a nagypapája, ami gondolkodásra késztette.

Ott láttam, hogy ez az élet, innentől idáig tart

– mondta, majd hozzátette: az egész életet rohanással töltjük, meg se jelenik egy telefon, de már előrendeljük, mindenki mindent gyorsan akar. Arra, hogy mennyire szaladnak az évek, azt hozza fel példaként, amikor megkérdezték tőle az egyik Survivor játékos nevét, ő pedig azon gondolkodott, hány éve is volt a műsor, pedig tavalyi.

Én úgy szeretném élni az életem minden napját, hogy minél több boldog pillanatom legyen, hogy olyan emberekkel töltsem, akiket szeretek. És a munkámban is azt szeretném, hogy ne kelljen olyat műsort vezetnem, amihez nincsen kedvem.

Szóba került az emlékezetes piros melegítős megjelenése is, azzal kapcsolatban azt mondta, átlépett egy korlátot, de ő szeret érzéseket kiváltani.

Istenes Bence piros melegítőjéről szólt a Televíziós Újságírók Díja gálája
No meg persze a díjazottakról, akik között ugyancsak voltak meglepetések.

A műsor vasárnap este nézhető meg fél 5-kor a Spektrum Home-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik