Szórakozás

Kristen Stewart először reagált Trump róla szóló tweetjeire

Még anno a párkapcsolati drámájába szólt bele Robert Pattinsonnal.

Kristen Stewart és Robert Pattinson utóbbi évekbeli film- és szerepválasztásainak köszönhetően korunk legkiválóbb fiatal színészeivé váltak, elfeledtetve rég velünk, hogy mennyire rosszak voltak anno a Alkonyatban. Most viszont újra előkerült ez az időszak Howard Stern show-jában, ahol Stewart volt a vendég, méghozzá az amerikai elnök kapcsán. Hatalmas botrány volt 2012-ben ugyanis, hogy Stewart egy filmje forgatásán megcsalta a rendezővel Pattinsont, akivel akkoriban jártak, Donald Trump pedig maga is megszólalt ebben az igen fontos témában, természetesen Twitteren.

Robert Pattinsonnak nem szabadna visszafogadnia Kristen Stewartot. Megcsalta, mint egy kutya, és meg fogja tenni újra, csak nézzétek. Sokkal jobb lenne neki nélküle!

Stewart eddig még sose reagált erre a tweetre, most viszont Howard rádióműsorában először megszólalt róla, a következőt mondva:

Azt gondolnád, hogy akad fontosabb dolga is ennél. Abszurd és nagyon ciki neki.

Magáról a megcsalásról is beszélt, elmondva, hogy nem volt egy könnyű időszak, de akkoriban nagyon együtt akartak maradni, számol be róla a JustJared.

Elég sok minden mentünk akkoriban keresztül és kurvaszar volt, de nagyon együtt akartunk maradni.

Kiemelt kép: Juan Naharro Gimenez/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik