Szórakozás

Marika néni nem nagyon akarta elfogadni, hogy nem jutott tovább az X-Faktorban

„Az lett volna az értékelés, ha még egy napot adtok, az nem a világvége.” – mondta a hetvenéves óvónő.

Az X-Faktor legutóbbi adásában volt néhány meredek pillanat, például elég komolyan összeveszett Gáspár Laci és Dallos Bogi az egyik versenyző miatt.

Gáspár Laci könnyezve tapsolt a 14 éves versenyző produkciója után, Dallos Bogi meg hazaküldte utóbbit
Heves indulatok törtek fel az X-Faktor legutóbbi adásában, mert Dallos Bogi hazaküldte a Gáspár Laci szerint legtehetségesebb női versenyzőt.

Ennél kicsit viccesebb volt még a székválasztás előtt a csapatokba rendezett versenyzők produkciója. A mentorok ugyanis az egyedül induló versenyzőket csapatokba tették, hogy lássák, képesek-e másokkal együtt dolgozni. Így került össze Pataki Mária Marika néni”, a hetvenéves óvónő, Horváth Béla dj/hentes és Hiro Light.

Egy külföldi számot kellett volna előadniuk, de viszonylagos sikerrel ment a dolog.

A mentorok finoman megmondták, hogy véget ért számukra a verseny, Marika néni kivételével a többi versenyző ezt elfogadta:

Én azért nem érzem, hogy kevés – hogy visszaszóljak – , mert a rapes mesém, a Csipkerózsika átírva Csipkejózsikának, mindenkinek nagyon tetszik, és sajnálom, hogy nem vagytok rá kíváncsiak, mert az lenne az én produkcióm, különben.

Dallos Bogi elmondta, hogy volt lehetőség mindenre, Marika néni szerint ő élt is ezzel.

Az lett volna az értékelés, ha még egy napot adtok, az nem a világvége. De egy kis humánusság, egy kis empátia, egy kis jóindulat, mint a Laciban, ha legalább valakiben megvan… nekem ez az igazam, ezt én mondom el, mert nem volt empátia benned. Teljesítettem, amit vállaltam itt

– erre mondta Dallos, hogy: „Hát, én mondjuk a Panic! At The Discótól a High Hopes-t pont nem hallottam.”

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik