Szórakozás

Rami Maleknek libabőrös sztorija van Robin Williamsről

Közös filmben szerepeltek 2006-ban.

A GQ videósorozatában válaszolgatott az internetezők kérdéseire Rami Malek, pontosabban csinált egy csomó profilt különböző platformokra, hogy ő válaszoljon vagy cáfoljon meg állításokat. Sokszor van ilyen jellegű tartalmuk, Liam Neeson kapcsán mi is írtunk már róla.

Malek talált egy kérdést, hogy mi volt az első film, amiben szerepelt. Leírta, hogy az Éjszaka a múzeumban volt az, majd elmesélte, hogy van egy jó sztorija Robin Williamsről, aki a film főszereplője volt:

Az Éjszaka a múzeumban harmadik részét forgattuk, és a British Museumban vettünk fel jeleneteket egyik éjszaka. Egyszer csak láttam, hogy Robin egyedül ácsorog az egyik teremben, majd lassan odasétáltam hozzá, és megkérdeztem, hogy minden okés-e vele. Ő rámnézett, majd azt mondta: »Azon tűnődöm, hányszor kap esélyt az ember, hogy így álljon a rosette-i kő előtt?«. Olyan pillanat volt ez, amit soha életemben nem fogok elfelejteni, és most megosztom veletek is

– fogalmazott a színész.

Mi a rosette-i kő?

Egy gránitdarab, amit 1799-ben fedeztek fel, egy ősi szöveg három nyelven való leiratát mutatja. V. Ptolemaiosz egyik rendelete olvasható rajta, mely Kr. e. 196-ban lépett érvénybe, és adókról, szoborállításokról olvashatunk. 1801 óta látható a British Museumban.

Ja, és:

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Vera Anderson/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik