Szórakozás

Bella Thorne elmondta, hogy karácsonyi horrort akart rendezni, de végül pornófilm lett belőle

Szerinte benne van a pakliban, hogy a kezdeti ötletek után más végeredmény jön létre.

Mint ahogy arról beszámoltunk, Bella Thorne, ex-Disney-színésznő pornófilmet készített a Pornhubnak, amit aztán komoly díjesővel jutalmaztak felnőttfilmes körökben. Egy új interjúban mesélt forgatási élményeiről, illetve arról is, miért döntött a rendezés mellett.

Tulajdonképpen az inspirált, hogy miként gondolkodunk a férfi-női kapcsolatokról, az abban lévő dominancia kérdéséről. Hogy ez miképp viszonyul nagy általánosságban a világhoz, amiben élünk, szexuális értelemben

mesélte az interjúban, majd kiderült, totál mást akart csinálni egyébként:

Alapvetően az volt az ötletem a Her & Him kapcsán, hogy két karakter domináns és alázatos működését mutassam be. Eredetileg egy karácsonyi horrorfilmet akartam csinálni, ehelyett egy gyönyörű, könnyed, neonszínekben tündöklő víziót készítettem. Néha hiába képzelsz el valami nagyon konkrétat, a végén totálisan meggondolod magad.

Thorne azt is elmondta, főleg azt tanácsolná a kezdő felnőttfilmes rendezőknek, hogy merjenek beleugrani mindenbe, mert a tervezgetés semmit nem ér az igazi munka megkezdéséig.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: YouTube.com/Pornhub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik