Szórakozás

Mark Hamill Instagramján keresztül segített megtalálni egy kutyát Adam Driver

Az eb egyébként Leos Carax rendező kutyája.

Adam Drivernek se Instagramja, se Facebookja, se Twittere nincs, így egy barátját, Mark Hamillt kérte meg arra, osszon meg egy fontos videót a közösségi médiában. Driver ugyanis felhívást tett közzé, mert rendezőjének, Leos Carax-nak elveszett a kutyája filmforgatás közben.

Lugosi Bélát utánozta gyerekként, mára hollywoodi trollá vált
A Star Wars Luke Skywalkere, Mark Hamill a(z első) trilógia sikere után eltűnt a nyilvánosság elől, hogy a 2010-es évek végén újra előkerüljön. Pedig addig is egy csomó érdekes dolgot csinált.

Jelenleg épp Brüsszelben forgatják az Annette című filmet, Javelot pedig nagyon megijedt egy jelenetnél, és elfutott. Ahogy Driver a videóban mondta:

A nevem Adam Driver, épp a Royal Parkban vagyok Brüsszelben, és ezt a Javelot nevű kisfickót keresem

– mutogatott a kutya kiplakátolt képére a színész.

Az utolsó hely, ahol láttuk, ez a park volt. Ha valaki látta őt, légyszi, hívjon minket, csapatunk kedvenc tagja. Belerakunk a filmbe, ha megtalálod. Vagy adunk csokit, esetleg megkereszteljük a gyerekedet. Mindent megteszünk, hogy megköszönjük majd.

A kutyus aztán előkerült, hála a videónak, tudta meg az Entertainment Weekly. Nem csoda, hiszen több mint egy millióan lekattintották a videót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Hamill (@hamillhimself) által megosztott bejegyzés, Okt 2., 2019, időpont: 1:31 (PDT időzóna szerint)

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik