Szórakozás

Fedezd fel a világot, ahol bármi megtörténhet! (x)

Amikor Marla öccse a valóságból egy varázslatos világba csöppen, a kötelességtudó lány utánaered, hogy hazahozza. Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb kaland vár, még nagyobb élmény.

Playmobil: A Film (12)

Fiatalkorunk egyik jellegzetes momentuma, hogy bármilyen helyzetben – legyen szó egy nappaliról vagy akár egy udvarról -, bármilyen eszköz segítségével megteremthettük a saját kis világunkat. Ezeknek a mesebeli helyeknek egytől-egyig van egy közös tulajdonsága, mégpedig, hogy a határaikat csak a képzeletünk szabhatta meg; jól megfér egymás mellett a western-hős és a tündérkeresztanya vagy épp a robotok és szárnyaló lovak. Ezekből az élményekből építkezik a Playmobil: A Film (12) című mozifilm is, ami 2019.09.26-tól a hazai mozikban is elérhető.

Amikor a főhős, Marla öccse, Charlie hirtelen az emberek világából a PLAYMOBIL® varázslatos univerzumába csöppen, a kötelességtudó lány utánaered, hogy hazahozza. Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de szuperképességekkel megáldva egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb kaland és az ismeretlen világ vár, még nagyobb élményt tartogat magában. Szerencsére az új barátságok és segítőkész kapcsolatok hamar segítségükre lesznek eligazodni a játék káprázatos útvesztőjében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik