Szórakozás

Bieberék egészen váratlan dolgot nézettek a násznéppel esküvőjük előtt

Justin Bieber újra, puccos körülmények közt is elvette feleségét.

2018, szinte pont egy évvel ezelőtt  egy New York-i városházán házasodott össze Justin Bieber és Hailey Baldwin, akik egy évet vártak a lagzival és a templomi esküvővel. Most Dél-Karolinában, az alább látható, tóparti kápolnában mondták ki az igent.

A Cosmopolitan azt írja, az esküvőn természetesen ott voltak a Baldwinok, na meg Travis Scott és Kylie Jenner, Kendall Jenner és Bieber menedzsere, Scooter Braun. A lap arról ír, hogy állítólag Carl Lentz celeblelkész is ott volt, még az is lehet, hogy ő adta össze a párt. A People pedig úgy tudja, hogy a modell Camila Morrone is ott volt az esküvőn, viszont pasija, Leonardo DiCaprio nélkül.

Jézus Krisztus Szupersztár: Justin Bieber celeblelkészekkel hirdeti az igét Hollywodban
Az énekes az lett az amerikai pünkösdi-karizmatikus egyháznak, mint Tom Cruise a szcientológiának, vagy Madonna a kabbalának.

Amit pedig nemcsak szóbeszédre alapozva tudunk megírni, az az, hogy Bieber vett magának nászajándékba egy órát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 30, 2019 at 3:27pm PDT

A legjobbat viszont a végére hagytuk. Azt, hogy a TMZ kiderítette, az esküvő előtt Bieberék a násznéppel megnézették a Szerelmünk lapjai című filmet.

Igen, bennünk is rengeteg kérdés felmerült emiatt, ám ezekre valószínűleg soha nem kapunk választ.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Instagram/Justin Bieber

Ajánlott videó

Olvasói sztorik