Szórakozás

Mit tudnak majd a jövő otthonai? (x)

Az intelligens szoftverekkel berendezett „okos otthon” energiafogyasztása követhető és áttekinthető lesz. Ez segít abban, hogy minimalizáljuk a költségeket. A költségek csökkenése nem az egyetlen előny, hiszen a számos kényelmi szolgáltatás révén, az időnkből is sokat spórolhatunk.

Az itthoni szolgáltatók között élen jár az E.ON, akinek a kínálatában már ma is megtalálhatóak az energiatakarékos otthoni elektronikai cikkek, napelemek, illetve pl. kkv-knak elektromos flotta szolgáltatás.

Az E.ON új szolgáltatásai elénk vetítik a jövőt. Állatira kényelmesek, hiszen egy kézből vásárolhatunk, és egy szolgáltatónak fizethetünk, de a kényelem mellett a megbízhatóságra is komoly hangsúlyt fektetnek. Nagyszámú szerelővel dolgoznak, és szabványok alapján végzik a telepítéseket, a jövőben pedig az a cél pedig, hogy tényleg élvezni tudjuk fenntartható és okos otthonunk kényelmét.

Mit tudnak majd a jövő otthonai?

Az intelligens szoftverekkel berendezett „okos otthon” energiafogyasztása követhető és áttekinthető lesz. Ez segít abban, hogy minimalizáljuk a költségeket. A költségek csökkenése nem az egyetlen előny, hiszen a számos kényelmi szolgáltatás révén, az időnkből is sokat spórolhatunk.

Például, egy okostelefonnal előre beállított hűtő-fűtő berendezés kényelmesen előkészíti a lakás optimális hőmérsékletét mire hazaérünk. Így energiát takarítunk meg, nem kell a maximumon pörgetni, hogy mielőbb elérjük a kívánt hőmérsékletet, és időt is spórolunk, hiszen kezdhetjük azzal a délutánt, hogy kiskedvencünkkel játsszunk egy nagyot.

Egy ilyen „okos otthonban” nemcsak áram van a konnektorban, hanem számos kényelmi szolgáltatás és berendezés, amelyet a családunk és a házi kedvenceink és nagyon élveznek.

Mennyivel egyszerűbb úgy otthon hagyni a kutyusunkat, hogy tudjuk elég hideg vagy éppen elég meleg van számára az otthonunkban, amíg kénytelen egyedül lenni. Vagy éppen mennyire jó látni, hogy a cicusunk a robotporszívót használja legújabb játékaként.

Használjuk ki, hogy élhetünk állatira kényelmesen is, és nem kell mindenre nekünk gondolni. Bízzuk magunkat az E.ON szakértői csapatára, amely a jövő otthonainak kialakítását segítő megoldásokon dolgozik.

Próbáljuk ki bátran a már most elérhető új szolgáltatásokat, mint például: napelemes rendszerek és az otthoni hűtés-fűtés szolgáltatások. Fontos azonban, hogy a lakosság mellett a vállalkozások is előtérbe kerülnek. Ezek energiahatékony és környezettudatos működését az E.ON elektromos flotta szolgáltatással és elektromos töltőcsomagokkal segíti.

Az E.ON szolgáltatásait használva átélhetjük azokat a pillanatokat, amelyekkel az energia egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolja az életünket, csak nézzük meg a kis kedvenceinket hogyan élik meg az E.ON kínálta kényelmi szolgáltatásokat!

 

Annyira könnyű használni, hogy azt akár ők is megtehetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik