Szórakozás

Tekashi69 vallomásában Cardi B-t is megnevezte bandatagként

Jelenleg éppen kooperál a hatóságokkal enyhébb büntetésért cserébe.

Elkezdődött Tekashi69 bírósági meghallgatása az ellene felhozott szervezettbűnözési vádak kapcsán. Alapesetben 47 év börtön várna rá, annyira egyértelműek a bizonyítékok, de a hatóságok nyitottak voltak a vádalkura, ha feldobja bűntársait, akkor enyhébb büntetésre számíthat, sőt, viszonylag korán szabadulhat is akár. A rapper belement, és már elkezdte szivárogtatni is a bíróságnak a neveket, akik állítása szerint szintén tagjai Nine Trey Gangsta Bloods nevű bűnszervezetnek. A Buzzfeed és az XXL pedig megtudta, hogy a megemlített nevek közt olyan hírességek neve is szerepel, mint az ugyanannál a kiadónál levő Trippie Redd, Jim Jones visszavonult rapper, a legnagyobb említett név pedig Cardi B. Cardi B képviselői tagadták, illetve a rapper elismerte, hogy vannak kapcsolatai a Blooddal, de tagadja, hogy pont az említett Nine Trey tagja lenne. Egyébként egy 2018-as GQ profilcikkben beszélt már bandakapcsolatairól.

Együtt lógtam az arcokkal. Azt mondták, hogy yo, kezdesz befutni. Haza kéne jönnöd. Legyél újra Blood. És megtettem, igen, megtettem. De ez nem olyasmi, hogy csak úgy lelépsz onnan. Sose lépsz le.

A rappert kérdezték Gummo című számáról, ami tele van olyan banda szlenggel, mint például a blicky, a klipjében pedig mindenki vöröset visel, ami a Blood banda színe.

Több híresség is reagált a hírre, hogy Tekashi69 elkezdte feldobni a társait, például Snoop Dogg, aki hangulatjelekkel patkánynak nevezte, Meek Mill pedig a következőt írta róla:

69 a bíróságon van ma gyerekek. A nap tanulsága, hogy ne legyén internet gengszter, legyél önmagad. Az online hírnév hajszolása nem a megfelelő út a pénzszerzéshez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🐀 👮‍♀️ 🚔 👨‍⚖️

snoopdogg (@snoopdogg) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2019, időpont: 4:35 (PDT időzóna szerint)

A mindig humoránál levő Vince Staples pedig Tekashi69 extravagáns külsejével viccelődött, amikor a következőt tweetelte:

69 beköpött téged? Kiderül a Dragon Ball Z következő epizódjából.

Természetesen az internet is elemében volt és tömegével születtek a mémek arról, hogy a rapper a bíróságon sorolja napestig a neveket.


De a legviccesebb tweet az ügyel kapcsolatban az volt, amelyik elképzelte, hogyan fog kinézni az ügy után új személyazonossággal a rapper a tanúvédelmi programban.

Egyébként még letartóztatása előtt írtunk egy hosszabb cikket Tekashi69 befutásáról és annak okairól, aki pedig az ügyéről szeretne többet tudni, annak ajánljuk cikkeinket a Tekashi69 címke alatt.

Kiemelt kép: Steven Ferdman/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik