Szórakozás

Steiner Kristóf arról az időszakról mesélt, amikor kiderült a mássága

Nem bírt tovább hazudni.

A NőComment! legutóbbi adásának férfi vendége, Steiner Kristóf volt, aki nem csak jelenlegi élethelyzetéről, de korábbi, meghatározó életszakaszairól is mesélt Ábel Anita Spektrum Home-on futó műsorában. Például arról, amikor még a zenecsatornánál dolgozott és titkolnia kellett, hogy homoszexuális.

Steiner Kristóf zuhanyzás közben fotózta le a férjét
Mert nem tud betelni a látvánnyal.

Mi a Kisóval össze voltunk boronálva egy kicsit a csatorna által. Nem kellett azt hazudnunk, hogy egy pár vagyunk, de mindig kérték, hogy éreztessük, kerüljünk közel egymáshoz a konfok alatt. És egyébként mi ezt szerettük, mert jó volt együtt bohóckodni, de azért volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy már minden újságíró megkérdezi, hogy mi van a lányokkal és nekem mindig valami kitérő választ kell adni, akkor úgy éreztem, hogy ez nem mehet így tovább

– mesélte Steiner, aki azt is elmondta, hogyan érezte magát, amikor kiderült a mássága.

Elkezdtem sokkal szabadabban élni és úgy voltam vele, hogy előbb-utóbb úgyis meg fog történni magától. Nekem ehhez nem kell túl sok mindent hozzátennem. És aztán valóban elindult egy ilyen lavina, lett egy napilap címlap és onnantól kezdve az én életem sokkal könnyebb lett. Inkább elviselem azt, hogy félévente egyszer valaki utánam kiabál, mint azt, hogy minden nap hazudnom kelljen magamról.

Kiemelt kép: Instagram/@kristofsteiner

Ajánlott videó

Olvasói sztorik