Szórakozás

Úton van Alec Baldwin ötödik gyereke

Instagramon jelentette be Hilaria Baldwin.

Sejthető volt, hogy Alec Baldwinék nem állnak le a gyereknemzéssel abból a szomorú apropóból, hogy felesége, Hilaria Baldwin az Instagramon jelentette be legutóbb, hogy éppen elvetél.

Alec Baldwin felesége rettenetesen nyíltan beszélt vetéléséről
Hilaria Baldwin Instagramján jelentette be, hogy úgy tűnik, ötödik terhessége nem volt sikeres.

Most viszont örömhírt osztott meg, ugyanis úgy tűnik, csak összejött a következő gyerek. Instagramján meg is osztotta már a szívhangját, egyben arra kérve az amerikai sajtót, hogy ne küldjenek rá lesifotósokat, mert nem tesz jót a terhességének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It is still very early…but we have learned that there is a little person inside of me 💛. The sound of this strong heart makes me so happy—especially because of the loss we experienced in the spring. We want to share this news as we are excited and don’t want to hide the pregnancy. These first few months are tough with exhaustion and nausea…and I don’t want to have to pretend that I feel ok. My one request is that the media not send paparazzi to follow me or buy independent paparazzi photos, hence encouraging them. I want to remain peaceful during this very early time in my pregnancy and getting chased around by cameras is not in the doctor’s orders 💛

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés, Szept 18., 2019, időpont: 9:46 (PDT időzóna szerint)

Egy ezt követő posztjában pedig egy szelfivel érzékeltette, hogy nő már a hasa, viccesen megjegyezve, hogy annyi gyereket szült már, hogy hat perc terhességtől is hat hónapos terhesnek néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you’ve had so many babies, 6 minutes pregnant = looking like 6 months pregnant 🤦🏻‍♀️🤰🏻🍉

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés, Szept 18., 2019, időpont: 11:15 (PDT időzóna szerint)

A párnak egyébként ez lesz az ötödik közös gyereke, van nekik már egy 6, egy 4, egy 3 éves, meg egy 16 hónapos gyerekük.

Kiemelt kép: Matthew Stockman/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik