Szórakozás

Alec Baldwin felesége rettenetesen nyíltan beszélt vetéléséről

Szeretném megosztani veletek, hogy valószínűleg épp elvetélek

– így kezdi posztját Instagramon Hilaria Baldwin, vagyis Alec Baldwin felesége, aki egy fotót is posztolt hosszú írása mellé hasáról.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Apr 4, 2019 at 6:47am PDT


A négy gyerekes anya így folytatta ezek után:

Megígértem magamnak, hogy ha újra teherbe esek, nagyon korán megosztom veletek a hírt, akkor is, ha veszteség ér. Mindig is nyitott voltam veletek a családommal és a terhességeimmel kapcsolatban, ezt sem akartam eltitkolni csak azért, mert nem egy boldog dologról van szó. Fontos, hogy az igazságot is megmutassuk, az is a munkám része, hogy segítsek másoknak igaznak lenni és nyíltan viselkedni. Továbbá nincs bennem semmi szégyenérzet vagy feszengés a történtek miatt. Részese akarok lenni annak, hogy természetes dologként kezeljük a vetélést. Az első trimeszter alatt rengeteg fárasztó dolog történik. Rosszul vagyok, fáradt vagyok, megváltozik a testem, és mindeközben úgy kell tennem, mintha minden rendben lenne, valójában azonban nincs így. Nem akarok többé színlelni. Remélem megértitek

– írta Hilaria Baldwin, aki aztán azzal folytatta, hogy bár a hasában lévő embriónak bár még ver a szíve, de nem túl erősen, és nem is növekszik annyira, amennyire kellene, ezért most várnak. Orvosa arról tájékoztatta őt, hogy az esélye annak, hogy a gyerek megmarad, nagyon alacsony, de tudja, hogy a családja segítségével ezen is túl fog jutni.

Hilaria Baldwinnak és Alec Baldwinnak már négy közös gyereke van Az 5 és fél éves Carmen Gabriela, a 3 és fél éves Rafael Thomas, a 2 és fél éves Leonardo Ángel Charles és a 10 hónapos Romeo Alejandro David.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik