Szórakozás

Ázsia Expressz 2: Gáspárék estek ki, de Liuék mentek haza

Váratlan fordulat történt.

Bár már két páros kiesett az Ázsia expressz 2-ből, a két kieső párosból egy-egy ember folytathatta. Elsőnek Hódi Pamela és Huszár Zsófi távozott, közülük előbbi döntött a folytatás mellett, míg a második kieső páros Bereczki Krisztián és Bohos Kornél duójából Bereczki folytatta.

Ázsia Expressz: Hódi Pamela Bereczki Krisztiánnal folytatja
Egyikük arcán sem volt őszinte az öröm.

Mivel mindkettejük elvesztették a párjukat, így értelem szerűen egy csapatban versenyeztek tovább már ettől a héttől. A mai adásban Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea párosa csapott össze hajszában Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti csapatával, meg Bereczki és Hódi csapatával. Elsőként Kandász és Demcsák ért vissza, így ők megmenekültek. Másodiknak ért be Bereczki és Hódi, úgyhogy ennek értelmében Gáspárék estek ki.

De aztán úgy alakult, hogy végül mégse ők mentek haza, ugyanis a Liu-testvérek felajánlották, hogy ők hazamennek Gáspárék helyett. Először visszautasították az ajánlatot, de aztán végül elfogadták, így bár hivatalosan ők estek ki, maradnak tovább a játékban. Egyelőre kérdéses, hogy továbbra is az lesz-e, hogy a kieső páros egy embert veszít és párosítják a következő hét vesztes párjából a maradóval, így még visszajöhetnek.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik