Szórakozás

Ázsia Expressz: Hódi Pamela Bereczki Krisztiánnal folytatja

Egyikük arcán sem volt őszinte az öröm.

A reality első kieső párosának tagja, Hódi Pamela a Srí Lanka-i leállás miatt három héten keresztül bújkált társai elől, hogy megtudja, kivel folytathatja a versenyt. A második hajsza vesztesei végül a testépítők lettek, közülük pedig Bereczki Krisztián akarta az Ázsia Expressz újabb esélyét, így megszületett az új páros. Az első találkozás azonban egyikük arcára se csalt őszinte örömöt.

Amikor megtudtam, hogy Krisztián lesz a párom volt bennem félelem. Nagyon nehéz lesz a dolgom, mivel férfi és nő kapcsolatot kell a nulláról elindítanunk. Nem vagyok olyan, aki azonnal befogad egy új embert. Nagyon távolságtartó vagyok, ez pluszban nehezíteni fogja a játékunkat

– mondta Pamela.

Bereczki Krisztián ugyan örül annak, hogy női társa lesz, mert úgy gondolja, hogy a vegyes párosok könnyebb helyzetben vannak, csak éppen Pamela személyével nincs teljesen kibékülve.

Nagyon meglepődtem, hogy a Pamelával leszünk egy csapat. Az elejétől ellenszenvet vált ki belőlem. Nekem kicsit ő flegma. Remélem a játék során változni fog ez a véleményem.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik