Szórakozás

Leonardo DiCaprio most a Dorian hurrikán áldozatait karolja fel

Az embertelen mértékű pusztításban a színész próbál utat mutatni.

Ahogy arról beszámoltunk, az eddigi legerősebb bahamai hurrikán csapott le a szigetcsoportra, a károk felmérése még mindig tart.

Hatalmas pusztítással csapott le a Dorian, a „szörnyvihar” a Bahamákra
Egy nyolcéves kisfiú lehet az első halálos áldozata a Dorian hurrikánnak, ami vasárnap érte el a Bahamákat. A pusztítás óriási, de még csak most fog kiderülni, pontosan mekkora.

Leonardo DiCaprio pedig ismét az ügy élére állt az amazonasi esőerdőért tett erőfeszítések után, és most a Dorian hurrikán áldozatainak küld hatalmas mennyiségű támogatást, alapítványokon keresztül. Természetesen 35 millió Instagram-követőjének figyelmét is felhívta az ügy fontosságára:

A Bahamáknak szüksége van a segítségünkre. Kérlek titeket, csatlakozzatok hozzám némi adománnyal, ugyanis a katasztrófaelhárítás és az emberek életének helyreállítása most a legfontosabb.

Két szervezetet támogat:

  • az Abaco Relief Fundot,
  • és a Bahamas National Trustot.

Míg az első szervezet az embereknek történő segítségnyújtáson munkálkodik a katasztrófa után, addig a második alap a környezetvédelemre fókuszál: például nemzeti parkok helyreállítását tűzte ki célul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés, Szept 9., 2019, időpont: 9:13 (PDT időzóna szerint)

A sztárok egyébként komolyan megmozdultak a tragédiát látva, Michael Jordan egymillió dollárt adományozott a károsultaknak:

Michael Jordan egymillió dollárt ajánlott fel a hurrikánáldozatoknak
Teljesen lesújtja, ami a Bahamákon történt.

Kiemelt kép: Jeff J Mitchell/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik