Szórakozás

Az Ázsia Expressz legutóbbi feladata rendesen megkínozta a versenyzőket

Pedig csak meg kellett ebédelniük.

A második versenyhetet már Indiában kezdték meg az Ázsia Expressz második évadának szereplői, ahol az első feladatuk mindössze az volt, hogy fogyasszanak el egy helyi fogást: levest és főételt. Ez akár jól is hangozhatna, miután a játékosoknak általában ételt is koldulniuk kell, a hiba azonban az volt, hogy annyira csípős volt a nekik szánt étel, hogy még azoknak is megártott, akik egyébként szeretik az erős ízeket.

Hódi Pamela mégis folytathatja az Ázsia Expresszt
Viszont új párt kap a versenyben.

Demcsák Zsuzsa, aki akkorra már túl volt az „esküvőjén”, a férjére gondolt. Legalábbis az alábbi felkiáltásából erre következtetünk:

Aki egy héten belül csókolózik velem…

Liu Shaolin Sándor próbált férfias maradni.

Azt hittem, hogy bogarat kell enni, amire lélekben már megpróbáltuk magunkat felkészíteni, aztán megláttam, hogy csípős kaja lesz és úgy gondoltam, hogy az még rosszabb, mert én borzasztóan nem bírom a csípőst. (…) Nagyon nagy hányinger jött rám, de úgy gondoltam, hogy úgy férfias, ha egy kicsit visszatartom és megpróbálom moderálni magam, úgyhogy nem okádtam.

Gáspár Zsolti a csuklással küzdött, miközben Gáspár Evelin sírva röhögött rajta, de a testépítőket is megizzasztotta a feladat. Egyedül Horvát Gréta és párja adták fel a kihívást, mert ők már az egészségüket féltették.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik