Szórakozás

Bella Thorne arcápolási rutinját nem tudja megemészteni az internet

A modell-színésznő különös módon védekezik a pattanások ellen.

Bella Thorne a Harper’s BAZAAR YouTube-csatornáján tűnt fel, ahol gyakran fordulnak meg hírességek, hogy megmutassák arcápolási rutinjukat.

Thorne elmesélte, hogy alapból eléggé pattanásos a bőre, amivel évekig nem tudott mit kezdeni, de most ráleltek a gyógymódra, ugyanis egy cukros-citromos-olíva olajos mixet használ arcradírként, ami ugyan égeti a bőrt, de legalább természetes, és állítása szerint „maga a csoda”.

A videóban még meg is kóstolja, bemutatva, hogy tényleg semmi extra dolog nincs benne.

A kommentelők persze rögtön hülyének nézték Thorne-t, és megpróbálták elmagyarázni a videó alatt: ez nem éppen a legjobb megoldás, mert tönkre fogja tenni a bőrét rövidebb időn belül. A maró hatás ugyanis semmiképp nincs jó hatással a gyulladt pattanásokra.

A Daily Mail így felkeresett egy bőrorvost, aki Demi Lovato és Lili Reinhart arcával is foglalkozott már:

Soha nem javasolnám a citromlé használatát pattanásra vagy bármilyen, bőrszépítő kezelésre. A citromlé nagyon savas, súlyos égési sérülések is keletkezhetnek belőle. Hiába magas a citrom C-vitamin tartalma, egész egyszerűen a bőr nem az emésztőrendszer része, hogy felszívódjanak a fontos tápanyagok. Az ételt sem tesszük az arcunkra

– fogalmazott Renée Rouleau.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik