Szórakozás

Pete Davidson egy csapat főiskolással üvöltözött, amiért azok mobiloztak

A 25 éves komikus kiborult, majd hatalmasat „ezek a mai fiatalok”-ozott.

Pete Davidson komikus, aki mostanában leginkább azért lett ismert, mert pár hét ismerettség után eljegyezte Ariana Grandét, majd hasonló gyorsasággal szakítottak is. Azóta nem nagyon foglalkozik vele senki, de szerencsére meghívták a napokban egy floridai főiskola évnyitójára, hogy ő legyen a szórakoztató előadás, amit élvezhetnek a diákok.

Ariana Grande és Pete Davidson kapcsolata az év vicce volt
Öt hónap alatt volt itt eljegyzés, összeköltözés, örökbefogadás és túl sok intim információ. A kaput Grande exének halála tehette be.

Csakhogy a diákokat nem érdekelte Davidson, legalábbis azokat biztosan nem, akik inkább a mobiltelefonjukat nézegették előadása közben. Ez pedig annyira kiborította a komikust, hogy a Cosmopolitan szerint üvöltözni kezdett velük, mindenféle borzalmas dolognak elhordta őket, retardáltnak és elkényeztetettnek nevezte őket és azt mondta, hogy miattuk lesz vége a világnak 25 éven belül. Arról is beszélt, hogy elképesztően kínos ez a korosztály, itt pedig fontos megjegyezni, hogy Davidson 25 éves.

A hisztit azzal zárta, hogy rá fog írni az összes komikus ismerősére, akik ezek után nem fognak majd fellépni a főiskolán.

Aki szeretné végignézni a hisztit, itt megteheti:

Kiemelt kép: Steven Ferdman/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik