Szórakozás

Örök emlék lett egy brit vőlegény budapesti legénybúcsúja, de nem azért, mert olyan jó volt

A társaság egyik tagja teljesen megutálta a magyar fővárost, a bulit szervező tanút pedig egy magyar tetoválás fogja élete végéi emlékeztetni a szervezéskor elkövetett óriási hibájára.

A budapesti éjszakák állandó részesei a legénybúcsúra érkezett brit férfiak, akik nem véletlenül érkeznek csapatostul a magyar fővárosba. A bulinegyed brit mércéhez képes rendkívül alacsony árai garantálják az „ereszed el a hajam bulikat”, amik után általában boldogan térnek haza, azzal, hogy milyen jót is buliztak.

Egy Kent megyéből érkezett társaság számára szintén nagyon emlékezetes volt a Budapesten eltöltött legénybúcsú, de nem feltétlenül a buli miatt. Hanem sokkal inkább a szervezést intéző Grant Ogles bénázása miatt, amit szépen meg is büntettek haverjai a magyar fővárosban – írta a LADBible.

A 14 fős társaság még el sem indult Budapestre, amikor kiderült, hogy mekkora hibát vétett Ogles, aki egyben a vőlegény, Chris Bonner tanúja is. Már a repülőtéren voltak, amikor rájöttek, hogy egyiküknek véletlenül 2020-ra foglalt repülőjegyet a magyar fővárosba, és végül több mint ötszáz fontot, azaz több mint 180 ezer forintot kellett kifizetniük a srác repülőjegyére.

Ezt a társaság nem hagyhatta büntetlenül, így amikor Budapestre értek, gyorsan be is mentek egy tetováló szalonba, hogy teljesen biztosan örök emlék maradjon Ogles számára a hibája. Majd a hátára egy „ribancrendszámos” tetoválást készítettek, egy magyar zászlóval, valamint a járat számával, a dátummal, és a repülőjegy összegével.

https://www.instagram.com/p/B1QVs8cB0U2/

És ez még nem minden. Mint ahogy azt a társaság egyik tagja, Niall MacMillan a LADBible-nak elmondta, a tetováláson látható összeg hibás volt. Ha ez pedig nem lett volna elég, MacMillan elmondása szerint az este egy pontján még hátba is rúgták, egészen pontosan a frissen elkészített tetováláson, egy húszezer forintos fogadás részeként. Ami után Ogles dühösen elrohant, és 3 órán át nem is látták.

A buli ráadásul igazán rosszul sikerült annak a srácnak, akinek a repülőjegyét véletlenül jövő nyárra foglalta le Ogles. MacMillan közlése szerint a repülőjegyes mizéria csak a kezdet volt Lee Whitehead számára, akinek „szörnyű utazása volt”, és már „utálja Magyarországot”.

Sajt volt a csirkeburgerén, ami valamiért nagyon felbosszantotta, egy pincérnő annyira megalázta, hogy dühösen és sértődötten rohant el, majd kínosan zokogott egy sztriptíz klubban – kétlem, hogy valaha is visszatér

– közölte MacMillan a LADBible-el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik