Belföld

Eltűnt egy legénybúcsúzó brit fiatal Budapesten

Egy 22 fős társaság tagjaként jött a fővárosba, és pár órával érkezése után nyoma veszett. Utoljára egy taxiba látták beszállni, pénteken.

Eltűnt egy 24 éves brit férfi Budapesten, aki egy 22 fős társasággal pénteken érkezett legénybúcsúra a fővárosba – jelentette a brit sajtó. Sam Clancy alig pár órával megérkezése után elkeveredett barátaitól, és azóta nem hallottak róla.

A Manchester Evening News cikke szerint utoljára a Morrisons 2-nél látták beülni egy taxiba, este 10 óra 20 perc előtt. Barátai szombat este kezdték el keresni a fiatal apukát, akinek egy kétéves kislány van. Az Evening News beszámolója szerint ellenőrizték a kórházakat és a rendőrségnél is érdeklődtek, de nem találták.

Clancy-nél, aki csak egy farmernadrágot, és egy pólót viselt, nem volt nála az útlevele, csak a mobiltelefonja, ami azonban hangpostára visz. Apja és menyasszonya Budapestre utazik, hogy segítsen a keresésében, és a legénybúcsú több tagja is a városban maradt.

A fiatalember testvére a lapnak elmondta: egyáltalán nem jellemző Samre, hogy csak úgy eltűnne, és családja halálra aggódja magát miatta. Elmondása szerint a magyar rendőrség nem volt valami segítőkész, de már a brit rendőrség is foglalkozik az üggyel, és remélik, hogy nekik sikerül elérniük valamit.

Sam Clancy – Budapesten tűnt el, legénybúcsú közben

t

Ajánlott videó

Olvasói sztorik