Szórakozás

Megvédte a képeit, amit a balesetéről készített egy profi fotós

Azt állítja, nem a lájkokért és nem a reklámért készültek.

Három héttel ezelőtt Tiffany Mitchell balesetet szenvedett a motorjával. Szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta, aztán a 213 ezer Instagram-követőjével is megosztotta. Ennek részeként kiposztolta a képeit is, amit egy profi fotós csinált még a baleset előtt, és azt is, ahogy a földön fekve fekszik utána.

A kommentekben sokan jobbulást kívántak neki, mások viszont a szemére vetették, hogy azzal, hogy az előtte képen mosolyog, meg alapvetően, hogy profi képek készültek az egészről, bájossá teszi a balesetet, hogy minél több lájkot szerezzen vele.

Hű, súlyos baleset, de voltak ott emberek, hogy – elbűvölő – képeket készítsenek róla? Ezzel megsérted azokat az embereket, akik valóban balesetet szenvedtek? Hagyjuk az elbűvölő baleseteket!

Más arra hívja fel a figyelmet, hogy a vizes palacknak nagyon jól sikerült a termékelhelyezése.

Mitchell külön bejegyzésben válaszolt a kritikákra. Állítja, nem reklámfogás a balesetes posztja, ahogy nem is a lájkokért csinálta, hanem

igaz történeteket osztok meg, amióta csak elkezdtem posztolni. Őszinte voltam a vetélésemmel, a válásommal, a szorongásommal, a párom egy motorbalesetben való elvesztésével kapcsolatosan, és a gyásszal, amit azt követte.

Azt is írta a nő, hogy az Instagram-fiókja eszköz a gyógyításhoz és kapcsolatlétesítéshez más emberekkel, akik talán ugyanazon mennek keresztül, mint ő.

https://www.instagram.com/p/B1Z1M3ygEH4/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Azzal vádolni valakit, hogy meghamisít vagy kihasznál egy balesetet, az nagyon súlyos, mert mi van, ha nincs igazad?

Ráadásul a motorozós képeket azért is rakta ki, mert sokan, akik évek óta követik, tudják, mekkora lépés neki motorra szállni, és hogy tudja, másoknak ezzel mit üzen.

Szomorú vagyok, hogy valami ilyen igaz és személyes dolgot így kezeltek

– üzente végül Mitchell.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik