Szórakozás

Kényszerleszállás egy részeg orosz miatt: videón a filmbe illő magyarázkodás

„Ez a rock’n’roll, kicsikém.”

Rettentő nehéz lehetett a rendőröknek röhögés nélkül kibírni annak a férfinak a kihallgatását, aki miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép.

Az Ural Airlines Tel Avivból Szentpétervárra tartó járatának váratlanul le kellett szállnia a krasznodári repülőtéren, miután egy erősen ittas férfi agresszívan viselkedett a légiutas-kísérőkkel, és megpróbálta fejjel betörni az egyik ablakot. A 32 éves kirovszki lakost erővel lerángatták a gépről, majd átadták a helyi rendőröknek.

A sztori attól lett igazán érdekes, hogy a rendőrség közzétette a videót a döbbenetesen részeg férfi tombolásáról: az őrjöngő egyre viccesebben, színpadiasabban kezdett viselkedni, filmbe illő volt, ahogy szép lassan józanodott ki – és persze a botrányából semmire nem emlékezett.

Azt állította, ő csak haza akart utazni a feleségéhez. Idézünk néhány parádés mondatot a kihallgatásából:

– Igazítsd meg a hajam, legyek szép!

– Egyetlen egy dolgot mondhatok a saját védelmemben?
– Igen.
– Ez a rock’n’roll, kicsikém. Ez a rock’n’roll.

Ezer milliószor berúgtam már, és mindenfélét csináltam nagyon-nagyon sokszor, de most azért kellett leszállnia a gépnek, mert én valamit csináltam? Öljenek meg, egyszerűen tépjék le a fejem! Nem tudom, fogalmam sincs, mi történhetett! Mi rosszat tettem? Valami szörnyűséget műveltem?

Nekem úgy tűnik, hogy ez egy kicsit fel van fújva – de az is lehet, hogy nem. Lehet, hogy tényleg berúgtam, és csináltam valami szarságot. Ezért kínhalállal fogok meghalni, és tízezerszer elmondom, hogy ajjaj, akinek csak kell, de nekem úgy tűnik, hogy én mégsem követhettem el mindenféle disznóságot.

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

 

Töröltek egy repülőjáratot, miután mindkét pilóta részegen jelent meg
A két férfit Glasgow repülőterén tartóztatták le. Az Egyesült Államokba kellett volna vezetniük a gépet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik