Élet-Stílus

Mindenkinek meg akarja mutatni Isten szeretetét a pornósztárból lett lelkésznő

Crystal DiGregorio-Bassette 10 éven át dolgozott pornószínésznőként Nadia Hilton név alatt, és elég sikeres is volt benne.

Amikor pornóztam, az életem akörül forgott, hogy egy szexuális tárgy vagyok. Ma már arra koncentrálok, hogy másokon segítsek

– mondja a magát az első pornósból lett lelkészként aposztrofáló nő, aki szerint az interneten felelhető korábbi videói csak segítenek neki, hogy ne ítéljék meg elsőre, és az emberek így közelebb kerülnek hozzá, akármilyen előéletük volt előtte.

Az egész egy húsvét vasárnap kezdődött, amikor egyszer csak azon kapta magát, hogy az oltár előtt sír. Egy erőszakos férfival élt akkor, szerinte Isten felszabadította, ami egy csoda.

Isten elhúzta a fátyolt a szemem elől, máshogy kezdtem el nézni a világot. Észrevettem, hogy az emberek mennyire belesérülnek a pornóiparba, és erre sose gondoltam előtte igazán

– meséli a Fox Newsnak a 34 éves DiGregorio-Bassette, de kilépnie a pornóból egy folyamat volt.

Havonta 30 ezer dollárt, 8,5 millió forintot keresett, volt egy 10 millió dollárt, vagyis csaknem 3 milliárd forintot érő háza Malibuban, ahogy egy Ferrarija, egy Cadillac Escalade-je, egy szórakozóhelye és még egy háza a New York-i Oswegóban. Isten azonban elkezdte elítélni őt, ő pedig elért addig a pontig, hogy rájöjjön, nem tudja ezt tovább csinálni.

Eldöntöttem, hogy segíteni akarok embereknek, és nem bajt okozni nekik. Vak voltam előtte.

31 évesen készítette el az utolsó filmjét.

Igazából az utolsó két jelenetem volt a legrettenetesebb, amit csináltam. Úgy éreztem, megerőszakolnak a forgatáson. Csak ültem ott, olvastam a Bibliát – miközben vártam a jelenetemre  – hogy közelebb kerülhessek Istenhez.

Nem volt könnyű kilépni, de ebben nagy segítsége volt barátnője, Amy, aki segített neki a pornóiparba bekerülni, de közben ő is hívő lett. Ő is adta őket össze a férjévvel. Másik segítsége, hogy közelebb kerüljön Istenhez, William Harper volt, akit idén engedtek ki a börtönből. Még azelőtt lettek barátok, hogy megtértek volna.

Kiemelt kép: Facebook, YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik