Élet-Stílus

Páciense halála miatt szökésben a brazil fenékplasztika királya

Páciense halála miatt, megszökött a rendőrség elől Dr. Denis Furtado, Brazília legnépszerűbb plasztikai sebésze, akit fenékszépítő műtétei miatt, Dr. Bumbum néven ismernek – írja a BBC.

Furtado saját, Rio de Janeiro-i otthonában végzett beavatkozást a 46 éves Lilan Calixto hátsófelén, amikor a nő hirtelen rosszul lett. A 45 éves orvos kórházba szállított a nőt, ám Calixto néhány órával később meghalt. Mire a rendőrök kihallgatták volna, Furtado nyom nélkül eltűnt. A bíróság körözést adott ki a plasztikai sebész ellen.

Lilian Calixto / Fotó: Facebook

Lilian Calixto a bankszakmában dolgozott, a férjét és két gyermekét hagyta hátra. Furtado igazi celebnek számít a hazájában: folyamatosan szerepel tévéműsorokban, azóta törölt Instagram-profilját majdnem 650 ezren követték.

Calixto szombaton este érkezett az orvos házába, hogy fenékformáló injekciókat kapjon. A kórház közleménye szerint, bár az orvosaik órákig küzdöttek a nő életéért, nem tudták megmenteni. Halálának oka egyelőre nem ismert.

Bár Furtado felszívódott, a barátnőjét letartóztatták, mert a gyanú szerint, a nőnek köze lehetett a végzetes kezeléshez. Az ügyben még javában zajlik a nyomozás.

Niveo Steffen, a brazil plasztikai sebészek szövetségének elnöke azt nyilatkozta, sajnos a kontárok egyre jobban ellepik az iparágat. „Nem lehet plasztikai beavatkozást egy lakában elvégezni” – nyilatkozta.

(Fotók: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik