Szórakozás

The Rock is tárt karokkal várta haza a Svédországból szabadon engedett A$AP Rocky-t

Hírességek egész hada üzent neki.

Mint arról korábban beszámoltunk, A$AP Rocky-nak engedélyezte a stockholmi bíróság, hogy az Egyesült Államokban várhassa meg az ítéletet ügyének, amiben testi sértés a vád ellene.

Elhagyhatta Svédországot a testi sértéssel vádolt rapper
A svéd ügyész szerint szó sincs önvédelemről, A$AP Rockyék egy földön fekvő embert ütöttek-rúgtak.

A börtönből szabadult rapper akkor rögtön Instagramra is ment, hogy közzé tegye egy róla készült fotóval a következő üzenetet:

Köszönöm teljes szívemből minden rajongómnak, barátomnak, és bárkinek szerte a Földön, aki támogatott az elmúlt hetekben. Azt sem tudom, hogyan fejezzem ki szavakkal a hálát, amit irántatok érzek. Ez egy nagyon nehéz és megalázó élmény volt. Köszönetet mondanék a bíróságnak, hogy engedélyezte nekem, Bladinak és Thotónak, hogy visszatérhessünk a családunkhoz és a barátainkhoz. Köszönöm mégegyszer a sok szeretet és támogatást!

A poszthoz azóta egy halom híresség hozzászólt, támogatásáról biztosítva a hazatérő rappert. Dwayne Johnson, vagyis The Rock szív és sör hangulatjel kíséretében írta a következőt:

Gyere haza a családodhoz, testvérem!

A Fekete párduc sztárja, Michael B. Jordan két befeszített bicepsz hangulatjellel fejezte ki támogatását, Lewis Hamilton pedig ezt írta:

Annyira boldog vagyok miattad, tesó!

Számtalan rapper hozzászólt a képhez, kifejezve örömét Rocky szabadulása miatt, Skepta, Rico Nasty, Lil Yachty, ScHoolboy Q, Young Thug, a Mr. Robotban is szereplő Joey Bada$$, és G-Eazy mind biztosította támogatásáról kollégájukat többek között. De Erykah Badu, Michael Rappaport színész, és a népszerű fiatal modell és influenszer, Luka Sabbat is írt örömködő kommentet. A Halálos iramban-filmek sztárja, Tyrese pedig ezt írta:

Azt tesó, az imádságok és a küldött pozitív energia működött! Isten hozott itthon, annyira boldog vagyok, hogy kiszabadultál! Imádságok!

A trollok egyébként rendre bekommentelték a különböző hírességek kommentjei alá, hogy szégyelljék magukat, amiért egy bűnözőt támogatnak, ugyanakkor ha a svéd bíróság kimondja, hogy önvédelem volt és felmenti, akkor technikailag a bűnöző szó nem igazán állja meg a helyét. A rapper azóta egyébként már az első fellépésén is túl van, tegnap egy amerikai fesztiválon koncertezett.

Kiemelt kép: Francois Durand/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik