Szórakozás

Kamerát rejtett a lakásába, hogy megfigyelje férjét, és amit látott, az életét mentette meg

Az amerikai nő válófélben volt, amikor levideózta, hogy férje titokban mit művelt.

A Michigan államban élő Therese Kozlowski tavaly májusban válókeresetet adott be férje ellen, de továbbra is egy fedél alatt éltek. Ezt pár hét múlva már nagyon megbánta, miután rájött, hogy férje mit művelt vele.

A nőnek először csak az tűnt fel, hogy folyamatosan fáradtság tör rá, szédülni kezd és a látása is elhomályosul, minden egyes alkalommal, amikor a férje, a 41 éves Brian Kozlowski készítette el neki a reggeli kávéját. Elmondása szerint egy alkalommal majdnem elaludt a volán mögött egy autópályán.

A nő ezek után egy kamerát rejtette el a konyhában, mert gyanította, hogy férje valamit csinál vele. Gyanúja be is igazolódott. A kamera felvételein ugyanis jól lehetett látni, hogy férje valamit beletesz a nőnek készített kávéba. Mint később kiderült, a férfi difenhidramint öntött a csészéjébe, egy főleg allergiák ellen használt szert, amit az álmatlanság kezelésére is használnak.

Miután látta a felvételt, azonnal értesítette válóperes ügyvédjét, és azzal a lendülettel ki is költözött a közös házból. A rendőröknek sikerült lefoglalniuk az utolsó adag kávét, amit a férfi a nőnek készített, és kiderült, hogy nyolc altatónak megfelelő mennyiségű difenhidramin volt benne.

Brian meg akart ölni, hogy ne kelljen lemondania kényelmes életéről

jelentette ki a nő a férfi bírósági tárgyalásán. Ahol kiderült, hogy a mérgezett kávéból egyszer a pár lánya is ivott, aki miután beért a munkahelyére, azonnal két órán át tartó mély álomba merült. A lányra a bódulat akár vezetés közben is rátörhetett volna, és az könnyedén halállal is végződhetett volna – közölte a nő a bíróságon.

Az már csak kis adalék, hogy a válóperes iratok szerint Kozlowski ezen felül még belevizelt a nő samponjába és hajbalzsamjába is.

Rejtett kamera buktatta le a főnöke italába vizeletet öntő szobalányt
Rejtett kamerát szerelt a konyhába egy kuvaiti úr, miután gyanús lett, hogy egy ideje fura íze van a reggeli narancslevének.

A férfi a bíróságon nem védekezett az ellene felhozott mérgezéses vád ellen. Ügyében az előző héten született döntés. Bár az ügyészség 19 hónapos börtönbüntetés kiszabását kérte a férfira, az ügyében eljáró bíró mindössze 60 napig tartó szabadságvesztésre ítélte, amit ráadásul csak a hétvégéken kell letöltenie, valamint 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre.

Az ügyészség „arculcsapásként” értékelte a szerinte túl enyhe ítéletet, és jelezte, fellebbezni fognak.

A kiemelt képen a pillanat, amikor a férj megmérgezi a nőnek készített kávét. Fotó:InsideEdition

Ajánlott videó

Olvasói sztorik