Szórakozás

Menő videót akart csinálni a pár a sínek mellett, örülhetnek, hogy életben maradtak

A fiatal kínai szerelmesek egy életre megtanulták, miért nem szabad túl közel menni a sínekhez.

Kórházban kötött ki egy fiatal szerelmespár a kínai Meizhou városában, miután egy igazán laza videót akartak csinálni a vasúti sínek mellett. A közösségi oldalakra szánt menő videóhoz szépen beálltak a sín mellé, távolba néző tekintettel, és várták a másik irányból érkező vonatot.

A koncepció jól látható: miközben ők nagyon lazán állnak egymást ölelve, nagyon menő lesz, ahogy a vonat elszáguld mögöttük. A laza arckifejezés azonban hamar átadta magát a döbbent rémületnek, amikor a vonat megjelent mögöttük. A szerelvény ugyanis azonnal magával is sodorta a párt.

Azt végül sikerült elérniük, hogy a videójuk nagyot menjen, hiszen gyorsan teli is lett vele a kínai sajtó. A beszámolók szerint mindkettőjüket kórházba kellett szállítani, de a lány volt az, aki súlyosabb sérüléseket szenvedett. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint több csontja is eltört.

De nem csak a kórházi kezelések kifizetése lesz az egyetlen gondjuk. A That’s Mag az esettel kapcsolatban megemlítette, hogy a kínai jogszabályok szerint tilos a vasúti sínekhez túl közel állni vagy sétálni, és a törvénysértőket pénzbüntetéssel lehet sújtani.

Kiemelt kép: QQ

Ajánlott videó

Olvasói sztorik