Szórakozás

Idegesítette családtagjai csámcsogása, négy éve nem szól hozzájuk

Nem finnyáskodásból csinálja.

A 41 éves Derrol Murphy nem szól a családtagjaihoz négy éve egy ritka rendellenesség miatt – írta a Mirror. A férfi mizofóniás, ami miatt bizonyos hangok fokozott érzelmi reakciókat váltanak ki belőle, így haragot, pánikot vagy azt érzi, hogy menekülnie kell.

Mindig is meg volt neki ez a rendellenessége, de sokáig nem diagnosztizálták, ezért sokan csak őrültnek nézték. Nem bír találkozni a rokonaival a torokköszörülés miatt, nem tud elmenni randizni étterembe a hangosan evők miatt, vagy azt se bírja, ha valahol tollakat kattintgatnak.

Nem vagyok egy agresszív személyiség, a zajok csak felidegesítenek. Ki kellett mennem randevúkról, ha nagyon hangosan rágtak, az arcom feladta, olyan undor vett erőt rajtam, amit nem tudtam elrejteni.

De nem csak az előbb említett hangok kergetik az őrületbe, az evőeszközök, a műanyag zacskók hangja is.

Ez egyértelműen érdekessé teszi a randikat, és már évek óta nem tudok beszélgetni a rokonokkal, mert a torokköszörülés feszültté teszi a helyzetet

– nyilatkozta Murphy, akinek két éven át nem volt kapcsolata, miután az előzőnek az állapota miatt vége lett, de aztán összejött egy munkatársával, Kurt Vinnel, akinek az első randin elmondta a rendellenességét, de ő teljesen megértő vele.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik