Szórakozás

Teljesen kiakadt a nő a cetlin, amit a kocsiján hagyott egy idegen

Nem bírságot kapott, és nem is koccant neki senki az autójának.

Csak 20-30 percre hagyta ott a kocsiját a brisbane-i Nudgee Beach-en Tess Scorrar, amikor visszaérve egy cetlit talált a szélvédőjén – írta a Metro. Először azt hitte bírságot kapott, vagy valaki nekikoccant az autójának és azért írt neki, de aztán teljesen megdöbbent, mikor elolvasta.

Helló! Szerintem nagyon csinos vagy!!! Ha érdekel, készpénzben fizetnék neked a bugyidért. Találkozzunk a városba vezető út szélén. Csak húzódj le és megtalállak.

Persze nem húzódott le, hanem hazament, ahol újra és újra elolvasta a hátborzongató üzenetet. A 29 éves nő azon gondolkozott, valaki kifigyeli és állandóan követi, sokszor jár arra a partra futni. Aztán úgy érezte, valamit tennie kell, ezért értesítette is a rendőrséget, mert lehet, hogy a következő nő, aki egyedül jár arra, vagy a gyerekek, akik ott játszanak a parton, már nem lesznek olyan szerencsések, hogy csak egy cetlit hagy ez az ismeretlen ott nekik. Többé Scorrar se fog fülhallgatóval a fülében kocogni.

A Facebook-oldalára is azért rakta ki a cetliről készült képet, hogy figyelmeztessen mindenkit a rájuk leselkedő veszélyre.

https://www.facebook.com/tess.scorrar/posts/10219662191094771

Ajánlott videó

Olvasói sztorik