Szórakozás

Most épp Harry herceget kell utálni, amiért magángéppel ment egy klímaváltozásról szóló eseményre

Mehetett volna gyalog is.

A héten Szicíliában tartott a Google egy négy napos, klímaváltozásról szóló eseményt, amire Harry herceget is meghívták. Mivel Olaszország viszonylag messze van az Egyesült királyságtól, így a hercegnek nem volt elég felülnie egy buszra, választhatott, hogy hajóval, vagy repülővel utazik, és hát mivel viszonylag elfoglalt emberről van szó, a repülőt választotta, ez teljesen érthető.

A Cosmopolitan viszont azt írja, sokan egyáltalán nem gondolják úgy, hogy a herceg jól döntött, amikor magángéppel ment egy klímaváltozásról szóló eseményre.

Magángéppel vagy helikopterrel repked, hogy a klímaváltozásról meg arról beszéljen, meg arról, hogy hogyan mentsük meg a világot. Egy fapadoson sem volt szabad hely? Így egyetlen úttal 25-ször több CO2-t bocsátott ki

– ezt egyébként az az újságíró, Emily Andrews írta, aki tavasszal elsőként számolt be arról, hogy Meghan hercegné már a kórházban van és hamarosan megszületik a gyereke.

Erre válaszul valaki aztán azt írta:

Csak azért hívták meg, mert ő az a herceg, aki úgy csinál, mintha igazi aktivista lenne. Akkor bezzeg nem volt felháborodva, amikor a Windsor kastély körül eltávolítottak egy hajléktalant, hogy ő megtarthassa az esküvőjét.

A palermói eseményre az olasz média szerint egyébként állítólag összesen 114 magángép érkezett.

Kiemelt kép: Kirsty Wigglesworth – WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik