Szórakozás

Ezért változtatott nevet Farkas Alexandra

Már régóta vágyott rá, hogy megszabaduljon születési nevétől.

Már majdnem egy éve, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Koholák Alexandra hozzáment idősebb párjához, akinek a nevét is felvette. A Tények Plusz adásában pedig elmondta, hogy miért volt számára fontos, hogy Farkas Alexandrává változzon.

Koholák Alexandrát folyamatosan verte az apja
Nevelőintézetbe is került, amikor eldurvultak a dolgok.

Talán azért, mert szerelmes lettem. Nekem a Koholák Szandra név a nehéz gyerekkoromat idézi és megpróbáltam tőle a lehető leghamarabb megszabadulni. Vagy nem is az, hogy megszabadulni, hanem tiszta lappal kezdeni ebben az egész spirituális létben. Meg ez az érzet is jött belőlem, hogy én nagyon szeretném felvenni a férjemnek a nevét. Úgy, hogy akkor még nem volt a férjem. Sőt, a közelben sem volt ez a történet, hogy köztünk valami ilyen szoros szál lesz. Azt tudtam, hogy nagyon szeretem, de azt, hogy meg fogom kérni a kezét, az még nem volt tervben

– mondta Orosz Barbarának Farkas Alexa, aki újra kihangsúlyozta, hogy ő tényleg szerelmes a férjébe, mert ő az első férfi az életében, akinek átengedte az irányítást, ráadásul ő egyébként is jóképűnek látja.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik