Szórakozás

Krausz Gábor első reakciója arra, hogy lányuk lesz: Harminc éves koráig nem mehet sehova egyedül

Babarózsaszín nem, de focilabda lesz Tóth Gabiék gyerekszobájában.

Ahogy arról tegnap írtunk, Tóth Gabi és Krausz Gábor elárulta születendő gyerekük nemét, így már tudjuk, hogy lányuk fog születni.

Tóth Gabinak kislánya lesz
Ősszel érkezik a baba, akinek a fogadására még semmi sem áll készen.

Azt már tegnap is írtuk, hogy nem tervezik babarózsaszínre festeni majd lányuk szobáját, a friss Story magazinból viszont kiderül, hogy Krausz emellett nagyon szeretné majd megszerettetni a focit.

Igaz, lányszobát tervezgetünk, de egy focilabdát biztosan becsempészek oda.

Tóth egyébként saját bevallása szerint imádott focizni és nem igazán érdekelték a lányosnak mondott dolgok. Szóval ebben valószínűleg partner lesz. Ami viszont a későbbiekben vita tárgya lehet, hogy mekkora szabadságot engedélyeznek lányuknak. Tóth nem szeretné szigorú keretek közé szorítani gyereküket, mivel ő is úgy nőtt fel, és sose volt balhés gyerek, a bulikból is mindig elsőnek távozott. Krausz saját bevallása szerint viszont tipikus parás lányos apa lesz valószínűleg.

Látva az ismerőseimet, akik már apák, és ismerve magamat, biztosan beállok a parás apukák sorába. Amikor megtudtam, hogy lányunk lesz, azt mondtam Gabinak: ismerem ezt a világot minden veszélyével együtt, harmincéves koráig a szemem nem veszem le róla, biztosan sehova nem engedem el egyedül a lányunkat.

További részletek és fotók a ma megjelent magazinban.

Kiemelt kép: Story magazin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik