Szórakozás

Medveczky Ilona: Nagyon jól tettem, hogy nem szültem gyereket

A 78 éves táncosnő ma sem bánja döntését.

Orosz Barbara a Tények Plusz adásában beszélgetett el Medveczky Ilonával, aki többek között a szüzessége elvesztéséről is mesélt.

Medveczky Ilona farokfotókat kap egy társkereső oldalon
"Önnek fényképes üzenete érkezett."

17 és fél éves voltam, amikor az a tipikus fiú a házból megkörnyékezett. Futott utánam és vitte a táskámat. Eltelt egy pár év, míg megszoktuk egymást és akkor próbáltuk ki azt a bizonyos nagy dolgot, a szexualitást. Hát, különösebb élményben nem volt részem, de sikerült rögtön teherbe esnem.

Medveczki Ilona akkor az abortuszt választotta és eldöntötte, hogy a jövőben sem vállal gyereket. 60 évvel ezelőtti döntését pedig ma sem bánja.

17 és fél évesen eldöntöttem, hogy vagy a hivatásom vagy a család. Ez nem volt egy egyszerű döntés, de később, mikor már valaki lettem, akkor rájöttem arra, most pedig még inkább, hogy erre a világra nagyon jól tettem, hogy nem szültem gyereket. Egyszerűen a világ oly gyorsan megfordult katasztrofálisan negatívra, hogy örülök, hogy nincs gyerekem.

A táncosnő arról is beszélt, hogy a férfiakat csak megtűrte maga mellett, így egész életében csak egyetlen férfival, Nagy Richárddal költözött össze, de vele sem volt hajlandó egy szinten aludni, mert nem akart alkalmazkodni senkihez. A párkapcsolat ma sem igazán hiányzik az életéből, jól el van egyedül is, illetve kutyáival, akik a szőrös gyerekei.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik