Szórakozás

Medveczky Ilona: Na, akkor kitört belőlem Kőbánya

A táncosnő 1972-ben kapott egy jachtot, ami csak egy napig volt az övé, mert nem volt hajlandó odaadni magát a férfinak, akitől kapta.

Medveczky Ilona farokfotókat kap egy társkereső oldalon
"Önnek fényképes üzenete érkezett."

A pali egyik este óriási italozás közepette a parton összecsődítette a népet, és lehúzott a hajóról egy nemzeti színű zászlót, ami alól kibukkant a félméteres aranybetűkkel kiírt nevem: Ilona. Hozzávágott egy üveg pezsgőt, és nekem adta. Szóba sem álltam vele, pedig az egyik nagy összejövetelen letérdepelt elém, és egy tízkarátos briliánsgyűrűvel megkérte a kezem. De hiába, semmi nem történt

– mesélte a Borsnak Medveczky Ilona, aki hozzátette, hogy a tehetős férfi azért próbálkozott ennyire, mert azt mondták neki, hogy ő bárkivel összefekszik. Amikor azonban ezzel szembesült Medveczky, nem viselkedett éppen úrinőként.

A pasi leitta magát, majd részegen becsörtetett a szobámba, és a fejemhez vágta, hogy mindenkivel lefekszem, csak vele nem. Na, akkor kitört belőlem Kőbánya. Ne firtassuk, milyen cifraságokat mondtam. Végül pedig hozzávágtam a jachtkulcsot, a briliánsgyűrűt, hogy azzal…, mert velem biztosan nem fog.

Kiemelt kép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik