Szórakozás

Selma Blair megindult a felépülés felé, legalábbis ebben bíznak orvosai

A színésznőnél sclerosis multiplexet diagnosztizáltak 2018 októberében, azóta komoly harcot vív a betegséggel

Selma Blairnél még 2018-ban diagnosztizáltak sclerosis multiplexet, ami autoimmun betegség, és idővel rokkantsághoz vezetnek szövődményei. Blair azóta kezelések egész sorát járta végig, orvosai úgy gondolták, ha kitartó tud lenni, képességei 90%-át visszanyerheti idővel.

Selma Blair először szólalt meg, amióta sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nála
A betegség nemcsak a színésznő mozgását, de beszédhangját is megváltoztatta.

Most posztolt egy fotót Instagramra, ahol leborotvált fejjel láthatjuk, és meg is magyarázta a látottakat. Ahogy írta, doktora elképesztő mód hisz abban, hogy meggyógyulhat a színésznő, viszont a kezelések miatt immunkompromittált lett:

Semmi csók és puszi, légyszi! Biztosra szeretnék menni, és mindenfajta komplikációt mellőzni a kezelés során

– fogalmaz, a Health magazinnál pedig kiderítették, mivel jár, hogy a színésznő immunkompromittált. Felkeresték az amerikai Országos Rákkutató Intézetet, akik elmondták, a gyenge immunrendszerre tényleg veszélyt jelenthet a csók és a puszi, viszont nem ismert, milyen kezelésben részesült Blair.

Az intézet szerint egyes gyógyszerek, kezelések, a rákellenes készítmények, a sugár- és őssejt terápia vagy szervátültetés eredményezhet ilyesmit.

A színésznő elmondta, azért nem osztott meg eddig semmit a kezelésről, mert az esetleges komplikációkkal senkit nem akart terhelni, most viszont briliáns áttörést éreznek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selma Blair (@selmablair) által megosztott bejegyzés, Júl 25., 2019, időpont: 8:12 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/selmablair

Ajánlott videó

Olvasói sztorik