Szórakozás

Aleska nem rejtegeti tovább a párját

Úgy döntöttek, megérett a kapcsolatuk a nyilvánossághoz.

A légtornász már tavaly decemberben is posztolt közös képet a párjával, de abból nem derült ki, hogy kiről van szó. Mostanra azonban addig fejlődött a kapcsolatuk, hogy Aleska úgy döntött, megmutatja a férfit. A montenegrói nyaralásukon készült képeken így mindenki láthatja az utánpótlás-futballedzőként dolgozó Hornyák Ádámot.

Aleska a pornós múltjáról: Akkor nem mértem fel, hogy ez rossz döntés
Bár rossz döntésnek tartja, nem szégyelli és bátran vállalja, hisz az is ő volt.

Most gondoltuk úgy, szeretnénk közös képeket kitenni, megmutatni szerelmünket a világnak. A kapcsolatunk nem friss, de eljött a pillanat, amikor éreztem, nem akarom tovább rejtegetni Ádámot

– kezdte a Blikknek Aleska, aki arról is beszélt, hogy kapcsolatában nem okoz feszültséget a múltja.

Azt gondolom, egy felnőtt, értelmes ember nem az alapján ítéli meg a kedvesét, hogy az hat-hét évvel korábban mit csinált. Sokkal inkább az alapján, jelenleg milyen vele a kapcsolata. Ádám tudta, amikor belevágtunk, hogy úgymond a velem való „csomag” a múltammal együtt jár, de ő ezt különösebb nehézség nélkül kezeli, kettőnk között nem okoz problémát. Tudom, hogy valamilyen szinten megbélyegzett a korábbi életem, de ezen nem lehet és nem is szeretnék változtatni. A párom éppen olyan férfi, akire mindig is vágytam. Amiben kell, abban maximálisan hasonlítunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés, Júl 8., 2019, időpont: 2:50 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/@aleska_safrany_emese

Ajánlott videó

Olvasói sztorik