Szórakozás

A fél internet a gyűrűjén nevet, ami úgy néz ki, mint egy intim szemölcs

Egy menyasszony a Facebookon kérte ki a többiek véleményét, de nem ilyen válaszokra számított.

Annak ellenére, hogy az emberek elsöprő többsége úgy készül az esküvőjére, hogy az élete legboldogabb és legfontosabb napja lesz, azt is látjuk időről időre, milyen különböző módon gondolkodnak emberek a tökéletes esküvőről. Az egyik menyasszony első látásra beleszeret abba a ruhába, amit a másik ízléstelennek tart, az egyik pár hangosan nevet azon a fogadalmon, amit egy másik pár szívhez szólónak és romantikusnak tart, és a többi.

Nincs ez másként a gyűrűvel sem, ami talán az egész felhajtás legfontosabb eleme, amin akár az egész esküvő sikere múlhat. Ennek megfelelően persze mindig akad egy olyan darab, amit a menyasszony és a vőlegény csodálatosnak tart, de rajtuk kívül mindenki csak a fejét csóválja.

Most a Vt-n jelent meg egy igen érdekes cikk, amiben egy mennyasszonyról írnak, akit az eljegyzési gyűrűje miatt kezdett el cikizni a fél internet, mivel szerintük

úgy néz ki a nő gyűrűje, mint egy intim szemölcs.

A fotót egy Facebook-csoportba töltötte fel a menyasszony, aki a posztjában arról ír, hogy a gyűrű egy igazi családi örökség, korábban a dédnagymamája is ezt viselte. Ő maga nem lát semmi kivetnivalót az ékszerben, de azért kiváncsi rá, hogy mit gondolnak róla a csoport tagjai. Lehet, hogy nem kellett volna.

Fotó: Facebook

Volt, aki a Millenium Falconhoz hasonlította, de többen előhozakodtak a már említett intim szemölcsös hasonlattal is, valaki még azt is megjegyezte, hogy úgy még jobban nézne ki, ha szőr nőne ki belőle.

Persze a sok rosszindulatú megszólalás mellett akadtak kedves szavak is, például az a vélemény, mely szerint

biztos vagyok benne, hogy a dédnagyanyád egy csodálatos teremtés volt! Ugyanakkor abban is, hogy a dédnagyapád egy igazi divatbűnöző!

 

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik