Szórakozás

Lotfi Begi telefonjáról migránsozták DJ Snake-et

Kitört a háború.

A Balaton Sound egyik hétvégi fellépője lett volna Dj Snake, de Sean Paulhoz hasonlóan ő is lemondta a bulit. Természetesen sok csalódott rajongó írt neki, sőt a fesztivál egy másik fellépője, Lotfi Begi is kommentelt az Instagramján.

A hazai dj két napja magyarul üzent (lenti montázsunkban az első fotó) Dj Snake-nek:

Drága testvérem, talán a Balaton Soundot se kellene kihagynod! Gyönyörű a BALATON, a magyar lányokról nem is beszélve, és ugye a gulyás levest is ki kellene próbálnod!

Kedd reggelre azonban elárasztották Lotfi Begi Instagramját a gyűlölködő kommentek – egy másik üzenet miatt. Dj Snake (24 óra után eltűnő) Instagram-sztoriban osztotta meg, milyen privát üzenetet (lenti képünkön középső fotó) kapott a perzsa származású magyar dj-től, ami miatt arra kérte rajongóit, hogy menjenek Lotfi profiljára és tegyék tönkre azt

Akkora hazug vagy. Törlöd a Balaton Soundos fellépésedet valami baszott nevetséges indok miatt. Átbasztad a rajongóidat. Tényleg tehetséges vagy, de a pénz és a hírnév elvette az eszed. Csak egy büdös cigány vagy, egy arab bevándorló a kibaszott Algériából. Maradj inkább ott.

Az ügyben kerestük mindkét zenészt, kedd reggel Lotfit sikerült utolérni, aki elmondta, nem ő küldte az üzenetet.

Egy nagyobb baráti társasággal vagyunk a Balatonon és arra keltem ma reggel, hogy felrobbant az Instám. Az üzenetet nem én írtam, de még nem tudom, hogy melyik haverom gondolta azt, hogy az én nevemben jó ötlet ilyet írni Dj Snake-nek. Nagyon kellemetlen az egész helyzet. Pláne, hogy finoman szólva is viccesen hangzik mindez az én számból, amikor én is iráni származású vagyok

–mondta el a 24.hu-nak Lotfi Begi, aki fel is függesztette Instagram oldalát (harmadik fotó), akkora gyűlöletáradatot kapott.

Fotó: 24.hu

Update: Lotfi Begi a Facebook oldalán közleményt adott ki a történtek miatt.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik