Szórakozás

Polyák Lilla: Több férfias tulajdonságom is van

Korábbi házasságával ellentétben viszont, a mostaniban már tud nő is lenni.

A színésznő úgy érzi, hogy második házasságában végre nő tud lenni, hiszen párja, Gömöri András Máté igazi férfi. Ez a Homonnay Zsolttal való kapcsolatában nem működött.

Polyák Lilla titokban férjhez ment
A régóta tervezett nagy napba csak a családot vonták be.

Máté nagyon erős, férfias férfi, egy igazi harcos, aki akkor érzi jól magát, ha az egész családot viheti a hátán. Így tud az én nőiességem is kiteljesedni, hiszen tudom, hogy rá mindig támaszkodhatok és nem kell mindig nekem helyt állnom. Úgy érzem, most teljesen helyén vannak a szerepek: a férfias dolgokat ő intézi, így nekem sokkal több időm jut a női szerepekre, legyen szó akár házimunkáról, a gyereknevelésről vagy például a főzésről

– magyarázta a Borsnak Polyák Lilla, aki első házassága utolsó éveiben már nem volt ilyen összhangban párjával.

Sokszor éreztem már azt, hogy „hímnős” vagyok. Nem csak magamban, a gyerekekkel kapcsolatban sem működött ez már jól. Amúgy is van több férfias tulajdonságom is, például az irányítás, de ezekből igyekszem egy kicsit tudatosan visszavenni. Szeretek otthon barkácsolni is, de jobb, hogy Máté megcsinálja. Úgy veszem észre, hogy a fiúk is szeretik, és igénylik látni maguk előtt ezt az erős férfi képet, amit Máté képvisel.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik