Szórakozás

Pornó változat készült az Aladdinból, már a címe is sokatmondó

Minden idők legvarázslatosabb pornómusicele.

Bizonyára senki figyelmét nem kerülte el, hogy élőszereplős változat készült a Disney egyik legsikeresebb rajzfilmjéből, az Aladdinból. A Will Smith főszereplésével készült filmmel mi is több ízben foglalkoztunk, írtunk róla, hogy a szakma és a közönség egyaránt imádja, és arról is, hogy musicalként egy zebrán is előadták a darabot, hatalmas dugót okozva ezzel.

Azt már kevesen tudják, hogy a film mellé menetrendszerűen megérkezett a pornó változat is, aminek nagyon kreatív módon az Alladick címet adták.

A LADbible közölte a film szinposzisát is, eszerint:

Dobd le a nadrágod és kezdd el dörzsölni a lámpádat, mert itt van minden idők legvarázslatosabb pornómusicale, az Alladick! Jizzman hercegnő épp egy herceget keres magának, hogy kielégítse királyi igényeit, és közben újra meg újra Alladick-be botlik. A fiú Va-Dzsini és a repülő szőnyeg segítségével hercegnek álcázza magát. Vajon a gonosz Jafuck-nak sikerül elcsesznie mindent?

A filmet ugyanaz a csapat hozta tető alá, ami a Trónok harca pornó változatán, a Game of Bones 2-n is dolgozott, és olyan színészek tűnnek fel benne, mint April O’Neil, Donnie Rock, vagy Daisy Ducati

bár tudjuk, hogy ezek a nevek úgysem mondanak senkinek semmit.

 

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik