Szórakozás

Szexszakértő árulta el a titkot, amivel minden nőt ágyba lehet vinni

Nem kevesebbet ígér Nadia Bodoky szexszakértő, mint a titkot, amivel a férfiak bármelyik nőt képesek levenni lábukról és az ágyukba vinni – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A szextanácsadó YouTube-csatornát üzemeltető Bodoky egyik friss videójában mondja el, hogy egy nő bugyijába egyszerű, hétköznapi út vezet, ám a férfiak közül ezt meglepően kevesen tudják. A nőnek két dologra van szüksége:

arra, hogy lássák, és arra, hogy hallják őket.

Nadia szerint, egy nő nem akkor érzi azt, hogy látják, ha azt mondják nekik, hogy szépek, és szexik. Bár jól esnek nekik, ezeket a bókokat minden férfitől megkapják, és a férfiak minden nőnek ilyeneket mondanak.

Amire a nők valóban felkapják a fejüket az, ha egy férfi egy olyan apróságot vesz észre, ami csak rájuk jellemző, és a többi férfinak nem tűnik fel. Olyasmiket például, hogy hogyan nevetnek, vagy a szájuk melyik sarka húzódik feljebb, ha mosolyognak. Ha egy férfi egy ilyen apróságra tesz megjegyzést, máris magáénak tudhatja a nő teljes figyelmét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia Bokody (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés, Máj 30., 2019, időpont: 2:16 (PDT időzóna szerint)

Az, hogy egy nő úgy érezze, a férfi hallja őt, még egyszerűbb. Egyszerűen tényleg oda kell figyelni arra, amit mond, és megfelelően reagálni. Vagyis nem elég egy beszélgetés során csak hallgatni, és néha olyanokat közbeszúrni, hogy „aha, igen, értem.” A legtöbb férfi nem veszi a fáradtságot, hogy egy nő mondandójára érdemben reagáljon, amiből az derül ki, hogy valóban érti a másik mondandóját és érdekli is az. Fontos, hogy a beszélgetés során a férfi helyeseljen, vagyis éreztesse a nővel, hogy teljesen jogosan érez úgy az adott témával kapcsolatban, ahogy érez.

Ha az a két dolog megvan, vagyis a nő azt érzi, hogy látják, és hallják, a férfi sínen van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik