Szórakozás

Rajtakapta férjét, ahogy megcsalja, alázó nyilvános büntetést eszelt ki a számára

A bocsánatért esedező kolumbiai férfi belement a nyilvános megaláztatásba. Aztán jöttek a rendőrök, és ráadásként még őrizetbe is vették.

Nyilvános meztelenkedés miatt pénzbüntetéssel sújtottak egy kolumbiai férfit, mert anyaszült meztelenül utazott egy autó tetején, Barranquilla forgalmas utcáin – jelentette a helyi sajtó. A férfi azonban nem teljesen önként vállalkozott a pucér utazásra. Azt az autót vezető felesége találta ki számára, büntetésül azért, mert megcsalta.

A beszámolók szerint a nő egy motelben kapta rajta férjét, Jairo Vargast egy másik nővel. A feleség közölte, hajlandó megbocsájtani neki, de csak egy feltétellel: ha hajlandó anyaszült meztelenül megtenni az utat hazáig, méghozzá az autójuk tetején utazva. A férfi pedig belement a büntetésbe, hogy megmentse a házasságát.

A nyilvános megalázás teljesen sikeres volt. A jelenet vonzott az embereket, és többen videókat is készítettek a szokatlan látványról, amelyek gyorsan terjedni is kezdtek a közösségi oldalakon.

https://twitter.com/AlarconUbaldo16/status/1129106828250570752

A pár azonban nem jutott el az otthonáig. A jelenetre nem csak járókelők figyeltek fel, hanem a rendőrök is, akik leállították a nyilvános megszégyenítést, majd őrizetbe vették a férfit, és a feleséget is.

A beszámolók szerint félmillió kolumbiai pesós, azaz nagyjából 43 ezer forintos pénzbüntetést kaptak: a férfi botrányokozás és nyilvános meztelenkedés miatt, felesége pedig közlekedési szabálysértések miatt.

Kiemelt kép: YouTube/Omar Noureddin; Twitter/AlarconUbaldo16

Ajánlott videó

Olvasói sztorik