Szórakozás

„Túl sokat mutató ruhája” miatt dobták ki az étteremből, de szerinte valami egészen más van a háttérben

Az amerikai nőnek azt mondták, „túl provokatív” az öltözéke, és panasz érkezett rá.

Dühös posztban kelt ki Facebook-oldalán egy amerikai nő Golden Corral étteremlánc ellen, miután ruhája miatt kidobták az egyik vendéglőjükből – írta a CBS News. Sueretta Emke a fia születésnapját ünnepelte családjával és barátaival a Pennsylvania állambeli Erie városában található étteremben, amikor az étteremvezető közölte vele, vagy eltakarja magát, vagy távoznia kell.

A nő elmondása szerint éppen felállt, hogy ételt szerezzen magának a korlátlan fogyasztás kínáló étteremben, amikor odament hozzá az étteremvezető. Emke közlése szerint a férfi kijelentette, hogy „túl provokatív” az öltözéke, és egy másik vendég panaszkodott rá. Majd felszólította, hogy vegyen fel egy másik ruhát, vagy távozzon. Mivel nem volt nála másik ruha, végül el kellett hagyniuk az éttermet.

Emke szerint ruhája egyáltalán nem mutatott túl sokat a testéből, és elmondta, több olyan vendéget is látott, akiken „még kevesebb ruha volt”, és őket nem akarták kidobni az étteremből. A nő szerint csak azért szóltak rá, mert „nem vékony”, és „ez nem számít szexinek”. Emke az esetről szóló posztjához egy képet is mellékelt a ruháról, amit aznap viselt.

Hey guys so….. This picture was taken Sunday night right after I was kicked out of golden corral in Erie PA. (The one…

Közzétette: Sueretta Emke – 2019. május 29., szerda

A Golden Corral megerősítette a CBS Newsnak, hogy az eset megtörtént, és egyben elnézést kértek a nőtől a kellemetlen élmény miatt. A cég ajándékkártyát ajánlott fel a nőnek, valamint közölték, hogy oktatást tartanak munkatársainak a hasonló esetek elkerülésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik