Élet-Stílus

Így néz ki valójában a neten rendelhető, „szexi mikulás” jelmez

Az interneten vásárolni nem csak kényelmes, de sokszor olcsóbb is, mint egy üzletben. Ruhák esetében azonban megvan az a hátránya, hogy nem lehet felpróbálni az adott a darabot, így adódhatnak bosszantó, vagy éppen vicces meglepetések.

Így járt a 28 éves Lisa Williamson is, aki egy „szexi mikulás” jelmezt rendelt magának egy webáruházból – írja a Mirror.

A kétgyermekes, edinburghi anya azt írja gyanakodnia kellett volna, amikor a termék leírásában azt olvasta, a ruhából egyetlen méret létezik, de aggodalomra semmi ok: az anyag annyira nyúlékony, hogy mindenki kényelmesen belefér. Williamson a Facebookon írta le, hogy mindebből mennyi volt igaz.

Amikor kézhez kapod, semmi sem olyan rajta, mint amire számítottál

– írta majd hozzátette, az anyag annyira feszes volt, hogy alig bírta belepréselni magát. Igaz, végül sikerrel járt, de egyáltalán nem úgy nézett ki, mit a modellek a termékfotókon, hanem így:

Fotó: Facebook / Lisa Williamson

Lisa az ügynek a vicces oldalát nézte. Lefotózta magát a dresszben és egy barátja tanácsára megosztotta a képeket a Facebookon, hogy az emberek nevethessenek egy jót. Miután a fotók elterjedtek az online kereskedő a 7 fontos (2500 forintos) vételárból visszatérített neki kettőt (700 forintot) a kellemetlenségekért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik