Szórakozás

Alec Baldwint hírességek fogják alázni a jelenlétében egy órán keresztül

Ő lesz a céltáblája a Comedy Central idei Roastjának.

A Comedy Centralnak van egy többnyire évente megtartott műsora, a Roast, amiben kiválasztanak egy sokak által utált, botrányos múltú hírességet, majd a barátai és meghívott komikusok egy órán keresztül a létező legdurvább vicceket sütik el a kárára. A formátumot már láthattunk itthon is, például Égjen Nagy Feró címmel, ugyanakkor a hazai verziója köszönőviszonyban sincs az amerikaival. A műsor folyamán eddig olyan hírességek állták a sarat, mint Justin Bieber, Charlie Sheen, Bruce Willis, vagy éppen Donald Trump sok éve. Utóbbi például megkapta a műsorban Anthony Jeselnik komikustól, hogy az a különbség közte és Michael Douglas között a Tőzsdecápáktól, hogyha ő rákot kapnak, akkor őt senki sem sajnálná, általában hasonlóan kemény poénok szoktak repkedni.

A csatorna pedig bejelentette, hogy az idei céltáblája a Roastnak Alec Baldwin lesz, akiben bőven lesz, mit cikizni, például a nem olyan régi verekedését.

Verekedés miatt letartóztatták Alec Baldwint, Trump nagyvonalúan üzent neki
A színész a Saturday Night Live című showműsorban parodizálja az Egyesült Államok elnökét.

Minden műsor végén egyébként az este fővendége is lehetőséget kap, hogy visszaoltson mindenki mást, Baldwin szarkasztikus közleményéből a dologról pedig kaphatunk is egy kis ízelítőt.

Az, hogy roastolva leszek, életem legnagyobb elismerése, közvetlenül azután, hogy apa vagyok, férj, 17 alkalommal vezettem a Satruday Night Live-ot, Golden Globe-ot nyertem, Emmy-díjakat, és dolgoztam Martin Scorsese filmrendezővel.

Kiemelt kép: Astrid Stawiarz/Getty Images, RAND Luxury

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik