Szórakozás

Klippremier: Fluor Tomi barátnője, egy ex-reality szereplő és két kutya

Egészen váratlan videóklipet mutatunk most be – egy ex-reality szereplő és egy magyar rapper barátnője álltak össze, hogy a közös dalukhoz készült klipben két bulldog szerepeljen.

Az Éden Hotelből ismert, mostanában DJ-ző Jabin Péterről, illetve az Emy néven éneklő Sarkadi-Szabó Emeséről van szó, utóbbit leginkább Fluor Tomi barátnőjeként ismerhetjük.

A fiú főszereplő, Archiebald személye adott volt, már csak egy kislányra volt szükség, ráadásul olyanra, akit még nem ismer Archie, hogy tényleg hiteles legyen az ismerkedés. A kutyák a forgatás során semmilyen idomítást, instrukciót nem kaptak, csupán a spontán reakcióikat, egymás iránti közeledésüket rögzítettük, bízva abban, hogy a kémia csodákra képes. A két kutya egyébként tényleg egymásra talált

– mondta a kutyákról Jabin, aki egyébként a kiadóján keresztül ismerkedett meg Szabó-Sarkadival, akit egy stúdiófelvételen hallott először énekelni.

Emy akkor jött össze a párjával és nekem is frissek voltak meg az élmények, így azonnal megegyeztünk abban, hogy a dal szövege is egy új kapcsolat, egy új vagy megszületéséről fog szólni, hiszen mindkettőnk életében nagyon frissek és erősek a szerelmes élmények

– mondta a DJ, aki bár együtt írta a szöveget az énekesnővel, abban segített még nekik a Kelemen Kabátban forntembere, Horváth Boldizsár, a klipet pedig Kenny Fischer, vagyis Újvári Gyula készítette.

És végül itt a lényeg, a klip:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik