Szórakozás

600 millióra perli egyetemét a volt hallgató, mert elvették a kedvét a szextől

Az ausztrál férfi szerint minden nap „mentális kínzásnak” volt kitéve az egyetemen, és erre a párkapcsolata is ráment.

Több mint 3 millió ausztrál dollárt, azaz nagyjából 600 millió forintot követel a James Cook egyetemtől egy 52 éves ausztrál férfi, aki azért indított pert az intézmény ellen, mert teljesen elvették a kedvét a szextől – írta a 9News. Kuldeep Mann az ausztrál televíziónak elmondta, az egyetem dolgozói minden nap „mentális kínzásnak” tették ki, és „pszichológiai szenvedésnek”, aminek szörnyű hatása volt.

Mindenre hatással volt, köztük a szexuális életemre is. Már egyáltalán nem akarok lefeküdni a partneremmel. Nincs ilyen vágyam. Semmire.

Mann egy PhD-kurzusra jelentkezett be az egyetemen, és ezért húszezer ausztrál dollárt fizetett. Azonban nem sikerült bejutnia, mert nem sikerült két felvételi vizsgája. Elmondása szerint az egyetem plágiummal vádolta meg, és közölték vele, hogy „nincsen a megfelelő szinten”.

Bíróság kötelezte a férjet, hogy rendszeresen szexeljen feleségével
A zimbabwei férfit neje cibálta bíróság elé, mert „szexuálisan kiéheztette”, és ezt nem bírta tovább elviselni.

A Melbourne városában élő férfi most az ausztrál legfelsőbb bíróság elé viszi az ügyét, beadványában azt állítva, hogy az egyetem „zaklatása” miatt párkapcsolata „az összeomlás szélére került”. És egészen pontosan 3,125 millió dollárt (634 millió forint) követel.

A 9News megkereste az esettel kapcsolatban a James Cook egyetemet, ahol azonban csak annyit közöltek, hogy bíróság előtt lévő ügyről nem nyilatkozhatnak.

A kiemelt képen Kuldeep Mann. Fotó:9News

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik